Barion Pixel

Memóriatechnikák a gyakorlatban

Elkészítettem egy 7 részes, online videó sorozatot, amivel végre nem csak élmény lesz a tanulás, hanem amit egyszer megtanultál, az örökre rögzül.

Azt tapasztalod, hogy a tanulás nyűg, nehéz?

Amit ma megtanultál, azt néhány nap múlva elfelejted és ennek persze következménye van? A kudarcélmények rányomják a bélyeget a másnapjaidra. Pedig nem kellene, nem szabadna, hogy így legyen.

Mi hát a megoldás?

Lecserélni a régi, haszontalan szoftvert és feltölteni helyette azzal, amivel imádni fogod a tanulást. Elkészítettem egy 7 részes videó sorozatot, mondhatni olyan szoftvert, amivel végre nem csak élmény lesz a tanulás, hanem amit egyszer megtanultál, az örökre rögzül. Megmutatom, hogy tudsz száraz tananyagból fantáziaképeket varázsolni.

Ára: 5 990 Ft

A videós leckék részei

Konkrét meghökkentő tényezők a szürkeállományod képességeiről.

Bemutatom azokat a totál felesleges tanulási módszereket, amiket tudom, hogy te is elkövetsz.

Hogyan jegyezd meg cetli nélkül, akár 15-30 felsorolásból álló bevásárló listát. Ez sablonként használható bármilyen felsoroláshoz.

Megmutatom, hogyan tudod szemvillantás alatt megjegyezni a legfontosabb operaszerzőket és műveiket. A módszert sablonként használhatod saját tananyagodhoz.

Mutatok egy technikát, amivel számok százait tudod megjegyezni. Soha többé nem lesznek gondjaid az évszámokkal, PIN-kódokkal, fontos születésnapokkal.

Idővel rádöbbentem, hogy a legcsúcsabb technika sem elég, ha nem ismered önmagad. Egy inspirációt, áttekintést kapsz arról, hogy milyen személyiségtípusok léteznek. Hogyan, hol járj utána, hogy te melyikhez tartozol. Ezzel elfogadod önmagad.

Ha biztonságra vágysz, tanulj meg változni. Soha, de soha olyan gyorsan nem változott a világ, mint amit most tapasztalsz. Nagyon gyorsan kell tudnod váltani, ami folyamatos tanulással jár. A jövőben az fogja tudni az életszínvonalát megtartani, vagy javítani, aki gyorsan tud tanulni.

Mi történik, ha megvásároltad az online memóriatechnikák a gyakorlatban képzést?
  • E-mailben megkapod a hozzáférést az oktató felülethez.
  • Örökösen elérhető lesz számodra.
  • Bármikor újra hallgathatod, nézheted.
  • Saját tempódban haladhatsz.
  • Nem kell eljönnöd otthonról, kényelmesen tanulhatsz.

Ára: 5 990 Ft