Barion Pixel

Két könyv, két cél, de egy szerző!

Az egyik magadról tanít, a másik segítségével Te magad tanulhatsz könnyebben!

Minden ember egy csoda, különleges, nem reprodukálható. Azért jött, hogy megvalósítsa terveit és ehhez mindent meg is kapott: adottságot, egyedi talentumot. Azonban születése pillanatában, amikor lelke belecsordul a testbe, elfelejti, miért és miben különleges.

Másolatként éli az életét, mások tervét valósítja meg. Reggel felkel, munkába megy, utána háztartás, gyereknevelés és kikapcsolódásként média. Alig várja a hétvégét, amikor megint nem a képességeit csiszolja, hanem fogyaszt. Közben folyamatosan vár egy jobb és boldogabb életre. Esetleg már nem is vár. Lehet, hogy mindene megvan, belül mégis üres. Az is lehet, hogy szorong, nem bízik önmagában.

Miért? Mert nem az életfeladatát teljesíti. Lelke üzen, csak nem hallja. Ha megtalálná, mi az, amiben kiváló, az elhozná a beteljesülést. Nyugodt, elégedett, kiegyensúlyozott, magabiztos lehetne.

A könyv ebben segít. Ötvözi a tudományt a spiritualitással. Nemcsak „nesze semmi, fogd meg jól”, hanem konkrét gyakorlatok segítenek feltárni a rejtett csodádat.

Reményt, hitet ad az az 5 nővel készült interjú, akik tudják, miért vannak itt, és elég bátrak voltak a tervet megvalósítani.

Találd meg te is azt, ami a dolgod, azt a munkát, amit szeretsz, ami te vagy, s többé nem a hétvégét, hanem a hétfőt várod.

Mi történik, ha elég bátor vagy hozzá, hogy megvalósítsd életterved?

Jobbá teszed az életed, s ha te jól vagy, jól lesznek a körülötted élők is. Beindul a láncreakció. Tarts velem, mutatom az utat!

Ár: 6 490 Ft

Hangoskönyv formátumban is megrendelheted!

 A szöveget az író, Weitz Teréz olvassa fel.

Ár: 9 490 Ft

Jobbal jobban Két féltekés tanulás örömmel. Miért más ez a könyv?

A módszer

Ha olvasol, jegyzetelsz, azt a bal féltekéddel teszed. Hallod! FÉL-lel.

Most bekapcsoljuk a jobbat! A képzeletet, az összes érzékszerved. Mind-mind egy külön ragasztó, amivel 5-6 pontban rögzíted az információt.


 Azért született ez a szakkönyv, mert a mai világban, amikor 1 nap 100 ezer szó éri az agyad, lehetetlenség a 100 éves módszerekkel eredményt elérni. A könyvben csak olyan gyakorlatok szerepelnek, amik bizonyítottak. Gyakorlott szakértő adja át tudásának legjavát, azért hogy bátran, magabiztosan kommunikálhassunk idegen nyelven is.

A könyv tartalma

Valódi, bizonyított gyakorlatok

Érdekes, tanulságos sikertörténet

Élvezhető elméleti tananyag

Nem kell mindent elolvasnod! Nyisd ki annál a résznél, amire épp szükséged van!

Kinek lehet hasznára a
Jobb-bal jobban?

CSOMAG AJÁNLATOK

Ki-csoda vagy?

könyv

6 490 Ft
  •  

Ki-csoda vagy?

könyv + Hangoskönyv

9 490 Ft
  •  

Könyv csomag

"Jobb-bal jobban" könyv

5 990 Ft
  •  

Könyv csomag

"Jobb-bal jobban" + "Ki-csoda vagy?" könyv
12 480 Ft
  •