Barion Pixel

Ki-csoda vagy?

Találd meg az életfeladatodat, amellyel olyan életet teremtesz, amilyet akarsz!

Minden ember egy csoda, különleges, megismételhetetlen, nem reprodukálható. Életének értelme van. Azért jött, hogy teremtsen, alkosson, megvalósítsa terveit. Ezáltal fejlődjön és szolgáljon. Ehhez mindent megkapott. Adottságot, tehetséget, egyedi talentumot. Azonban születése pillanatában, amikor lelke belecsordul a testbe, elfelejti, honnan jött, miért és miben különleges.

Másolatként éli az életét, mások tervét valósítja meg. Talán a szülőkét, vagy lesz belőle a rendszer igényét kiszolgáló biorobot. Reggel felkel, munkába megy, utána háztartás, gyereknevelés és kikapcsolódásként média. Alig várja a hétvégét, amikor megint nem a képességeit csiszolja, hanem fogyaszt. Majd kezdődik minden elölről.

Közben folyamatosan vár egy jobb és boldogabb életre. Esetleg már nem is vár, mert kiégett. Lehet, hogy szűkölködik. Lehet, hogy mindene megvan, belül mégis üres. A legtöbb ember szorong, fásult, nem bízik önmagában.

Miért? Mert nem az életfeladatát teljesíti. Letért a saját útjáról. Lelke üzen, csak nem hallja már. Ha megtalálná, mi az, amiben kiváló, amiben jobb mindenki másnál, az elhozná a beteljesülést. Nyugodt, elégedett, kiegyensúlyozott, magabiztos lehetne, hisz az életfeladatát valósítja meg, azt, amiért született.

Ár: 6 490 Ft

Hogyan találd meg a küldetésed?

A könyv ebben segít. Ötvözi a tudományt a spiritualitással. Nemcsak „nesze semmi, fogd meg jól”, hanem konkrét gyakorlatok segítenek feltárni a rejtett csodádat. Sztorikkal, saját élettapasztalattal fűszerezve.

Reményt, hitet ad az az 5 nővel készült interjú, akik tudják, miért vannak itt, és elég bátrak voltak a tervet megvalósítani.

Találd meg te is azt, ami a dolgod, azt a munkát, amit szeretsz, ami te vagy, s többé nem a hétvégét, hanem a hétfőt várod.

Mi történik, ha elég bátor vagy hozzá, hogy megvalósítsd életterved?

Jobbá teszed az életed, s ha te jól vagy, jól lesznek a körülötted élők is. Beindul a láncreakció. Tarts velem, mutatom az utat!

Olvass bele

Van lehetőség a könyvet hangoskönyv formátumban is megrendelni.

 A szöveget az író, Weitz Teréz olvassa fel.

Mit mondtak azok, akik hallgatták?

„Annyira megnyugtató a hangja. El tudja érni, hogy higgyek magamban.”

„Amikor hallgatom, biztonságban érzem magam.”

„Felbátorít. Azonnal jobban érzem magam.”

„Házi terápia a beteg lelkemnek.”

Ár: 9 490 Ft

Mi történik, ha megvásároltad a könyvet és a hangoskönyvet?

  • E-mailben megkapod a hozzáférést az oktató felülethez.
  • Örökösen elérhető lesz számodra.
  • Bármikor újra hallgathatod, nézheted.
  • Saját tempódban haladhatsz.
  • A részletes tartalomjegyzék segíteni fogja az eligazodást.

Miért érdemes megvásárolni a Jobb-bal jobban – Két féltekés tanulás örömmel című könyvet is?

Ha döntöttél és új útra lépsz, új szakmát tanulsz, akkor szükséged lesz arra a tudásra is, hogyan tanulj gyorsan, könnyen, értőn, hatékonyan. Jobb agyféltekét bevonva, két féltekével. Ebben segít a Jobb-bal jobban című könyv. Konkrét tanulási technikák tárháza.

Ár: 12 480 Ft

Ki-csoda vagy Egyéni konzultáció

személyes megjelenéssel 5 óra

Eleged van abból, hogy szenvedteted magad a jelenlegi munkádban. Felébredt benned a vágy, hogy megtaláld az életfeladatod és hivatásod.  Elég erős az elhatározásod, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, akkor ebben tudok neked segíteni. Nem én találom meg. Ez a te feladatod. De elindítalak az úton önmagad felé.

JELENTKEZZ!

Ára: 99 000 ft + Áfa

Weitz Teréz közel 40 év német tanítási, 26 év nyelvvizsga-felkészítő, 20 év tolmácsolási tapasztalatra építve kidolgozta a két féltekés tanulási módszerét. 12 éve váltott és megtanítja tanulni azokat, akik ráébredtek arra, hogy valódi, használható tudásra csak akkor tehetnek szert, ha tudnak tanulni.

A tanulási tréningeken megtapasztalta, hogy tízből nyolcan boldogtalanok abban, amit csinálnak, de nem tudják, mit akarnak. Ezért született ez a könyv is. Egyéni foglalkozás keretében segít az útkeresőknek megtalálni erősségeiket, hogy elégedett, boldog életet élhessenek.

Ki-csoda vagy?

könyv
6 490 Ft
  •  

Ki-csoda vagy?

könyv + Hangoskönyv
9 490 Ft
  •  

Könyv csomag

"Jobb-bal jobban" + "Ki-csoda vagy?" könyv
12 480 Ft
  •